Sama še vedno veliko časa namenjam afirmacijam, saj mi pomagajo, da se v danem trenutku umirim, spremenim svoj fokus, svoje misli in s tem tudi svoje občutke iz manj prijetnih v prijetne.

Skozi čas pa sem prišla do spoznanja, da je afirmacije sicer zelo fajn uporabljati, vendar pa so občutki, ki se sprožijo ob mojih mislih tisti, ki kreirajo. Vse, kar mislimo in vsaka beseda, ki jo izrečemo je v bistvu afirmacija. Tudi ko se pritožujemo, afirmiramo in ponavadi imamo ob tem intezivna čustva, zato se takšne 'neprijetne' afirmacije hitreje pokažejo v naši realnosti. Pomembno je, da zavestno izbiramo svoje misli in besede, saj afirmacije uporabljamo vsak dan, ves dan, pa če se tega zavedamo ali ne. 😇

Ob kavici s prijateljicami recimo na veliko afirmiramo in kreiramo. 😊 In zavestno se lahko odločimo, da bomo širile lepe, prijetne, srečne in hvaležne misli.

Velik korak k osebni rasti pa naredimo tudi s tem, ko ozavestimo, da smo sami kreatorji svojega življenja in prevzamemo odgovornost za vse svoje misli. Življenje nam namreč vedno daje točno to, o čemer razmišljamo.

Afirmacije pa imajo še večjo moč, če si jih tudi (večkrat) zapišemo.

Kakšne misli pa ti izbiraš danes? 💛 Sara, Poglej odznotraj