CIGANSKE KARTE

Izvor ciganskih kart je zavit v tančico megle, saj nikjer ni zavedene konkretne informacije o njihovem nastanku. Karte so svetovno razširjeno ljudsko izročilo, ki se je prenašalo iz roda v rod, tako so se tudi same karte razvijale in nadgrajevale.

Če se spomnimo, so v preteklosti ljudi, predvsem ženske, ki so se na kakršen koli način ukvarjale z "mističnim", kurili na grmadi.

Ni čudno da so dobile karte in vse stvari povezane s tem aspektom življenja, negativen priokus. Danes lahko iz tega samo sklepamo, da so imele karte in ljudje, ki so se s tem ukvarjali zavidljivo moč, ki je šla za nohte oblastem. So se mar počutili ogrožene? 😎

Kakorkoli, danes živimo v svobodnem času in se o teh stvareh lahko brez dvoma izraža lastno mnenje. O učinkovitosti kart pa naj se prepriča vsak sam. ✌️


Zame so karte orodje, sredstvo skozi katerega lahko vidimo energetsko sliko posameznika. Glede na postavljeno vprašanje, karte skozi unikatno postavitev zrcalijo sliko spraševalčeve vibracije, na podlagi česar lahko vidimo možno smer, v katero se bodo dogodki odvijali v prihodnosti.

Ne verjamem, da mi lahko kdorkoli skozi katerokoli tehniko določi MOJO prihodnost, brez da bi jaz imela moč na to vplivati. Sama sebi sem dokaz, da je možno spremeniti celoten potek napovedi in ne želim, da bi kdorkoli kogarkoli zavajal na podlagi "šloganja".

Vedno imamo moč nad svojim življenjem in svobodno izbiro. Po navadi se kakšne napovedi uresničujejo zgolj iz dejstva, da posameznik sam nič ne naredi, da bi izid bil drugačen. To je vse. In vsi, ki se bojite "šloganja" izključno iz dejstva, ker vas je strah vedeti kakšna bo vaša prihodnost, vam lahko rečem, da se v bistvu bojite svoje moči, ki se je niti ne želite zavedati.


Osebno sem se s kartami srečala v svojih zgodnjih dvajsetih letih, ko sem sama prvič obiskala vedeževalko. Žensko, ki bere karte. Tako se je začelo. Seveda sem v prihajajočih letih obiskala še več takšnih "žensk", poklicala 101 številko vedeževanja in intenzivno raziskovala svoje življenje. Predvsem pa sem se učila. Učila sem se povezave med dogodki in kartami, vse iz prve roke. In če nekaj delaš s strastjo in veseljem, te življenje nagradi. 🌻

Vem, kako je, ko se znajdeš v temi. Vem, kakšen je občutek, ko nimaš oprijemljivega odgovora. Šla sem skozi vse to in danes sem tukaj z željo, deliti osvojeno znanje naprej in odpirati poglede tudi drugim. Kot nekdo, ki svetuje in pomaga želim, da je interakcija pristna, brez nepotrebnih nategovanj in raztegovanj. Resnica je ena, moja želja pa je, predstaviti najkrajšo možno pot do rešitve.

S pogledom v karte ne odkrivamo tople vode in ne režiramo znanstveno-fantastičnih scenarijev, ampak pogledamo v vse možne smeri, za katere človek ni niti vedel, da obstajajo.

Karte niso bau bau, so samo orodje, ki pokažejo bistvo, ki je očem oz. umu trenutno skrito. Odgovori so zmeraj znotraj vsakega posameznika in s pomočjo kart lahko osvetlimo točno to, kar je za neko stanje oz. situacijo pomembno.