sandra-4510.jpg

Smo tri dekleta. Izredno hvaležne in ponosne smo na izdajo tega vodnika. Cel proces ustvarjanja nam je prinesel mnogo nepozabnih in nepopisno zabavnih trenutkov. Hvaležne pa smo tudi za vse tiste, zanimive trenutke kontrastov in (sicer redke) situacije z neprijetnimi občutki, ki smo jih prav tako doživele ob ustvarjanju vodnika.

Tako smo v procesu izredno napredovale, tudi osebno, vsaka zase.  


Čeprav smo prijateljice že od malih nog, je danes naša vez, ravno zaradi tega, močnejša kot kadarkoli. Če smo povsem iskrene, imamo občutek, da je ta vodnik - začetek nečesa povsem novega, drugačnega in čudovitega, za nas vse. Če pa smo še bolj iskrene, imamo nekaj idej in nadaljnih korakov že tako daleč, da čakajo samo še na svojo realizacijo.Da je vodnik prišel v tvoje življenje, je dokaz, da so se naše poti v tem življenju, bile namenjene prekrižati. To je na nek način tudi dokaz, da potujemo na približno istih nivojih frekvenc. Zato te vabimo, v kolikor si začutila ta vodnik, da nas spremljaš na spletu, še naprej.

Veselimo se dneva, ko se bodo naše energije, združile tudi v živo.

S sijajem v očeh,
Sandra, Sara, Vanja 

Srcek mali 2.png
Srcek mali 2.png
Smajli za tekst.png
Banner_rozice_P_edited.png
sandra-4548.jpg

SANDRA

Samo rozica crna.png
Samo rozica crna.png
Univ. dipl. medijska komunikologinja

Že stari rek pravi, da je bistvo očem nevidno. V mojem pogledu, se bistvo skriva v točki, ko si začnemo postavljati vprašanja, kot so: kdo sem, zakaj sem tu in kaj lahko naredim za boljši jutri zase, za vse moje ljubljene in posledično za cel planet. 

Vsak izmed nas se je odločil priti sem po izkušnje in spoznati kdo je v resnici. Ko se začnemo resnično zavedati svoje vrednosti, praktično neposredno sodelujemo z našo izvorno energijo in takrat se počutimo svobodno, samozavestno in izpopolnjeno, ne glede na okoliščine. Naenkrat se začneš zavedati, da ustvarjaš svojo realnost glede na osredotočanje svojih misli in prevzemaš odgovornost za popolnoma vse, kar se ti zgodi. Tako lahko resnično rasteš in se ob tem opazuješ. Globoko verjamem, da lahko prijaznost, sočutnost in ljubezen, postanejo naša dominantna človeška vibracija.

Moje osebno življenje je že od malih nog bilo pravi »roller coaster« in prav nič ne bi spremenila, saj razumem, da me je čisto vsaka izkušnja na novo izoblikovala. Od pestrega otroštva s slavnim očetom, mnogo potovanj po svetu, sodelovanja v priljubljenem slovenskem resničnostnem šovu, ustvarjanja v medijih in delu z ljudmi, vodenja svoje lastne televizijske oddaje, pevske kariere, do izgube aplikacije, ki sem jo ustvarila in mi je bila veliko časa kot tretji otrok. Tudi osebno sem doživela veliko stresnih točk, postala sem mama ter partnerica in danes sem za čisto vsak trenutek neizmerno hvaležna. Moja življenjska filozofija je: zmeraj poslušaj sebe, ker samo ti lahko veš in občutiš kakšen je tvoj pristen namen in kam si namenjen. 

Banner_rozice_P_edited.png

SARA

Samo rozica crna.png
Samo rozica crna.png
Diplomirana varstvoslovka (VS)
sandra-4537.jpg

Moja želja je, da pogledamo še globlje vase in se povežemo s svojim notranjim bitjem, s svojo dušo. Da sprejmemo, da sami ustvarjamo svojo srečo in kreiramo svojo pot. Da imamo moč v vsakem trenutku izbirati hvaležne, ljubeče, spodbudne in lepe misli. Da postanemo popolnoma svobodni, pristni, iskreni in živimo v radosti, notranjem ravnovesju, harmoniji ter brezpogojnem obilju, vsak dani trenutek. V letu nastajanja vodnika je bila moja izkušnja neverjetna. Včasih kot vrtiljak :), saj sem v svojem notranjem svetu doživljala močne kontraste in veliko je bilo čiščenj, za kar pa sem iskreno hvaležna. Ozavestila sem, da smo čudoviti kreatorji in imamo pri uresničevanju želja vso podporo. Potrebujemo le zaupanje in vero, da se vedno vse dogaja v naše najvišje dobro. Verjamem, da so naša bitja izvor čiste svetlobe in brezpogojne ljubezni. In verjamem, da nam je v svetlobi in brezpogojni ljubezni tudi namenjeno živeti. Hvaležna sem, da sem del tako izjemne izkušnje [ki se komaj začenja :)] in da vedno bolj sledim svoji duši. Hvaležna sem, da na svoji poti spoznavam krasne učitelje. Najbolj pa sem hvaležna za moji neverjetni punci - da so nas energije povezale še na tem področju in da lahko skupaj ustvarjamo.
Življenje resnično JE zelo zabavno, ko se prepustimo, zaupamo in postanemo zavestni kreatorji svojega življenja. Takrat postane naša pot čudovita, jasna in lahkotna.

Banner_rozice_P_edited.png
sandra-4555.jpg

VANJA

Samo rozica crna.png
Samo rozica crna.png
Univ. dipl. inženir arhitekture

Moje vodilo v življenju je iskanje in ohranjanje ravnovesja. Ko spoznaš, da permanentne sreče ni in da je vsako iskanje le-te lajovo delo,

se naučiš uživati v vseh kontrastih, ki jih poznamo kot  “negativne situacije”.
Življenje na tem planetu je tako bogato v vseh pogledih. Na nas je, koliko radovedni bomo in si ga bomo dovolili raziskati.

Osvoboditi se moramo prepričanj, ki so nam jih dali za popotnico v našem otroštvu in se izoblikovati po svojih željah. Saj jih čutimo v sebi.

Se znamo slišati?
Smiselno se mi zdi, da bi se ljudje bolj poučili o pomenu in pomembnosti energij in vibracij v vsakdanjiku. Konec koncev je TO edino kar  JE in je povsod okrog nas.  Ko se naučimo rokovati s tem, lahko dosežemo neomejene razsežnosti svoje osebnosti na vseh življenjskih področjih.
Vodnik je nastal iz ljubezni do dela na sebi. Do učenja o življenju tukaj in zdaj. Osebna rast je temelj do boljšega in srečnejšega življenja in je eno izmed pomembnejših področij, ki bi po mojem mnenju, v šolah predstavljal glavni učni predmet.
Vedno sem čutila posebno vrsto strasti, ko sem lahko svojim bližnjim pomagala do razumevanja težkih situacij,

danes se ta strast nadaljuje skozi ta vodnik.